ua en ru

У Харківській області правоохоронці виявили в річці тіло чоловіка

У Харківській області правоохоронці виявили в річці тіло чоловіка Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Працівники поліції встановили особу померлого

У Харківській області правоохоронці виявили в річці тіло чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області в Facebook.

"Інформація про подію надійшла до Нововодолазького відділу поліції 24 червня о 19:00. Тіло невідомого виявив в річці Вільхуватка в с. Новоселівка мешканець смт. Нова Водолага. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі правоохоронці встановили особу померлого, ним виявився 43-річний мешканець с. Новоселівка, який при житті зловживав спиртними напоями.

"Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено. Повідомлення внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень. Перевірка триває", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини У Харкові жінка вистрибнув з вікна багатоповерхового будинку Інформація про подію, яка стала...

Опубліковано Поліція Харківщини 25 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у с. Розвадів у Львівській області вчора, 24 червня 2017 року, місцеві мешканці у річці Дністер виявили тіло людини. Особа встановлена сином за взуттям - жителька м. Миколаїв 1959 року народження, розшукується з грудня 2016 року.