ua en ru

У Харківській області поїзд на смерть збив чоловіка

У Харківській області поїзд на смерть збив чоловіка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом порушено кримінальну справу

У Харківській області поблизу смт Борова поїзд на смерть збив чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Вантажним потягом сполученням Куп'янськ-Вузловий - Святогірськ був смертельно травмований 20-річний мешканець селища Ізюмське, який переходив залізничну колію в неналежному місці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася вчора, 20 серпня 2017 року, о 01:45 на відстані близько 150 метрів від залізничної станції "Преддонбасівська" поблизу смт Борова. Рух потягів не припинявся.

За вказаним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

На Харківщині потягом смертельно травмовано молодика Подія сталася 20 серпня о 01:45 на 57-му км залізничної колії на в...

Опубліковано Поліція Харківщини 21 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 серпня у Бердянському районі Запорізької області потяг протаранив автомобіль марки Fiat, в якому перебувала вагітна жінка.