ua en ru

У Харківській області чоловік кинув гранату знайомому в авто

У Харківській області чоловік кинув гранату знайомому в авто Фото: РГД-5 (viti.edu.ua)

При огляді салону автомобіля під переднім сидінням поліція виявила гранату РГД-5

У Харківській області чоловік кинув гранату РГД-5 знайомому в автомобіль під час сварки. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області в Facebook.

"Близько 22:00 в чергову частину Люботинського відділення поліції надійшло повідомлення від 32-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив, що під час сварки з 35-річним знайомим, яка відбулася на площі Слобожанській, той кинув у салон його автомобіля вибухонебезпечний предмет", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічного управління. При огляді салону автомобіля під переднім пасажирським сидінням було виявлено та вилучено гранату РГД-5. Вилучене направлено на дослідження.

Зазначається, що факт інциденту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Правоохоронці встановлюють обставини зварювання між двома чоловіками Подія сталася 11 серпня в місті Люботині Харківського ...

Опубліковано Поліція Харківщини 12 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у Дарницькому районі стався вибух в ніч на 13 серпня 2017 року, правоохоронцями розпочато кримінальне провадження.