ua en ru

У Харківській області під колесами потяга загинув чоловік

У Харківській області під колесами потяга загинув чоловік Ілюстративне фото (hk.npu.gov.ua)

Інцидент трапився в Дергачівському районі близько 22 год 26 серпня

У Харківській області електропотяг сполученням "Золочів-Харків" збив чоловіка. Від отриманих травм 36-річний мешканець села Пересічне загинув на місці, йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Харківській області.

Зі слів машиніста, він помітив чоловіка, який сидів на коліях та застосував екстрене гальмування, проте уникнути наїзду не вдалося.

"Рух потягів був зупинений на 1 годину 15 хвилин", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дергачівського відділу поліції.

"Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України. Перевірка триває", - доали у прес-службі.

У Харківській області під колесами потяга загинув чоловік

Нагадаємо, у Львові вчора, 26 серпня, жінка загинула під колесами поїзда на залізничній станції Підзамче. Особу загиблої поки не вдалося встановити. Обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на залізничних переїздах і коліях "Укрзалізниці" за 7 місяців 2018 року через необережність та порушення водіями автотранспорту правил дорожнього руху сталося 44 випадки ДТП. 39 ДТП сталося на переїздах і 5 на коліях поза переїздом.

Раніше у Київській області в селі Черняхів Кагарлицького району автомобіль потрапив під потяг, в результаті чого загинули дві людини.