ua en ru

У Харківській області вантажівка зіткнулася з потягом, є постраждалі

У Харківській області вантажівка зіткнулася з потягом, є постраждалі Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Травмовані госпіталізовані

У Харківській області вантажівка зіткнулася з потягом, у результаті чого постраждали два чоловіка. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, повідомлення про подію надійшло до Великобурлуцького відділення поліції 14 вересня о 14:30.

"В смт Приколотне на залізничному переїзді автомобіль "КАМАЗ-5320" під керуванням 25-річного мешканця селища Федорівка Великобурлуцького району зіткнувся з приміським прискореним пасажирським потягом сполученням "Куп’янськ-вузловий - Вовчанськ", - сказано у повідомленні.

Вказано, що у результаті зіткнення отримали травми два пасажири потягу - 32- та 44-річний чоловіки. Вони з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні.

Працівники поліції встановлюють обставини ДТП у Великобурлуцькому районі Харківщини Повідомлення про подію надійшло до...

Опубліковано Поліція Харківщини 15 вересня 2017 р.

Також внаслідок ДТП пошкоджено залізничну колію довжиною 300 метрів, через що було припинено рух залізничного транспорту.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у липні в Запорізькій області в результаті зіткнення пасажирського поїзда з легковим автомобілем загинули троє людей, з них одна дитина.