ua en ru

В Харківській області двоє чоловіків до смерті побили односельця

В Харківській області двоє чоловіків до смерті побили односельця Фото: вбивці затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання

Інцидент стався в Дворічанському районі Харківської області

У Дворічанському районі Харківської області двоє чоловіків до смерті побили свого односельчанина, винесли його тіло у двір і накрили гілками. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 47-річний місцевий житель. На тілі чоловіка експерт виявив ознаки насильницької смерті.

Начальник Куп'янського відділу поліції Олександр Долженко повідомив, що поліцейські одразу почали заходи по встановленню осіб, причетних до злочину. Згодом поліцейські з'ясували, що злочин скоїли 32 і 48-річні місцеві жителі.

"Встановлено, що односельчани прийшли додому до 47-річному чоловікові. Між ними виникла сварка. В результаті гості завдали чоловікові множинні удари ногами і руками по тулубу. Після чого покинули приміщення. Але через кілька годин повернувшись, зрозуміли, що чоловік помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисники винесли тіло у двір домоволодіння і накрили гілками", - інформують в поліції.

Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Підозрювані затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового утримання.

Нагадаємо, раніше в Деснянському районі Києва між двома нетверезими родичами сталася бійка з поножовщиною, в результаті одна людина загинула.