ua en ru

У Харківській області на базі відпочинку п'яний чоловік напав з ножем на знайомого

У Харківській області на базі відпочинку п'яний чоловік напав з ножем на знайомого Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

У Харківській області п'яний чоловік наніс знайомому ножове поранення у шию, постраждалого госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як повідомляється, 49-річний мешканець Харкова перебував в селі Бугаївка на базі відпочинку, куди приїхав на роботу.

"По закінченні роботи він разом з потерпілим вживав спиртні напої. Зненацька чоловік вихопив зі своєї сумки ніж та наніс опоненту удар в шию. Рятуючись, потерпілий став тікати. Його побачили інші працівники бази та викликали медиків", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що 32-річного постраждалого доставили до реанімаційного відділення Вовчанської районної лікарні, стан його здоров’я тяжкий. Наразі нападника затримано, він зізнався у скоєнні злочину.

"Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання санкції цієї статті передбачає до 15 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини На Харківщині чоловіка викрито у скоєнні замаху на вбивство 32-річного постраждалого, жителя міста Х...

Опубліковано Поліція Харківщини 4 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві жінка напала з ножем на свого батька.