ua en ru

У Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежа

У Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежа Фото: пожежа в Харкові

Пожежі присвоєно другий рівень складності

У Харкові на вулиці Франківсій, 14 в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежа. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "Городской дозор".

"Горить одноповерхова будівля, в якій раніше розташовувалася макаронна фабрика. Зараз, за попередніми даними, там знаходяться складські приміщення, які не використовуються. На гасіння виїхало сім відділень ДСНС", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на момент прибуття вогнеборців площа горіння становила 100 кв. м. Пожежі присвоєно другий рівень складності.

"Станом на 15:45 пожежу не локалізовано, площа пожежі розширюється по території складських приміщень", - йдеться в повідомленні.

У Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежаУ Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежаУ Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежаУ Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежаУ Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежаУ Харкові в будівлі колишньої макаронної фабрики сталася пожежа

Фото: пожежа у Харкові

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сталася пожежа на Хрещатику.