ua en ru

У Харкові відновили подачу газу до однієї з котелень

У Харкові відновили подачу газу до однієї з котелень Фото: газовий вентиль (УНІАН)

Днями під час бойових дій у місті Харкові від вибухової хвилі спрацювала система безпеки шафового регуляторного пункту. Через це аварійно було припинено розподіл газу до однієї з котелень Харківських теплових мереж.

Про це повідомляє прес-служба "Харківміськгазу".

"Бригада аварійно-диспетчерської служби оперативно виїхала на об’єкт і провела пускові роботи ШРП. Фахівці "Харківміськгазу" поновили газопостачання до однієї котелень, щоб забезпечувати будинки теплом. Безперебійний розподілу газу до теплопостачальних підприємств є одним із пріоритетів, щоб навіть у такий важкий час мирне населення міста залишалося в теплі", - йдеться у повідомленні.

За добу 18 березні було відновлено газопостачання для 3 841 споживача у Харківській, Дніпропетровській і Миколаївській областях.

У Харкові відновили подачу газу до однієї з котелень

"Сплачуйте за розподіл газу без комісій за кілька секунд в онлайн-сервісах 104.ua. Ці кошти будуть надходити на підтримку стабільної роботи газорозподільних систем, забезпечення роботи аварійно-диспетчерської служби, підтримку стабільної доставки газу до ваших домівок і котелень", - йдеться у повідомленні.