ua en ru

У Харкові у ході бійки у кафе загинув чоловік

У Харкові у ході бійки у кафе загинув чоловік Фото: поліція Харкова

Харківська поліція знайшла вбивцю чоловіка

У Харкові біля одного з кафе сталася сварка між двома чоловіками, в результаті якої один учасник напав на опонента і завдав йому смертельне ножове поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції Харкова.

Повідомляється, що в Індустріальний відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні про доставляння 37-річного чоловіка з ножовим пораненням ключиці. Медики боролися за його життя, але через кілька годин постраждалий помер.

Працівники поліції під час розшукових дій встановили особу чоловіка, який причетний до цієї події. Зловмисником виявився 29-річний харків'янин.

З'ясувалося, що вночі біля кафе між двома громадянами сталася сварка. Підозрюваний завдав опоненту декілька ударів руками по голові, дістав з кишені куртки розкладний ніж і наніс потерпілому один удар ножем в область ключиці.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину.

Нагадаємо, у Лук'янівському слідчому ізоляторі помер ув'язнений, якого раніше побив колишній боєць роти "Торнадо" Ілля Холод.