ua en ru

У Харкові пошкодили автомобіль генконсула РФ

У Харкові пошкодили автомобіль генконсула РФ Фото: пошкоджена автівка (screenshot/objectiv.tv)

Транспортний засіб облили речовиною, яка роз’їла покриття

У Харкові невідомі пошкодили автомобіль генерального консула Російської Федерації. Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

"За попередніми даними, невідомі облили іномарку речовиною, яка роз’їла лакофарбове покриття на капоті та дверях транспортного засобу", - йдеться у повідомленні.

46-річний посадовець 13 листопада звернувся до поліції із заявою про правопорушення. Правоохоронці оглянули автівку і місце пригоди, опитали заявника і можливих свідків.

Факт пошкодження майна внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція розшукує осіб, причетних до скоєння злочину. Тривають слідчі дії.

У Харкові невідомі пошкодили автомобіль генконсула За попередніми даними, невідомі облили іномарку речовиною, яка роз’...

Опубліковано Поліція Харківщини 15 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у липні у Луцьку невідомі кинули петарду на територію генерального консульства Польщі. У результаті цього майно відомства не постраждало. Петарда навіть не долетіла до консульства і залишила тільки обгорілий слід на огородженні. Вона наробила більше шуму, ніж збитку.