ua en ru

ДСНС: в результаті провалу під кригу загинув житель Харківської області

ДСНС: в результаті провалу під кригу загинув житель Харківської області Фото: прогулянка кригою загрожує трагедією (прес-служба харківського главку ДСНС)

Потонулого чоловіка згубило бажання скоротити шлях - на середині ставка крига не витримала

У Харківській області в суботу 2 січня 2016 року стався нещасний випадок на одній з місцевих водойм Богодухівського району. Про це сьогодні повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України в Харківській області.

Як зазначається, подію зафіксовано вчора на ставку "Новий" в селі Сінне Богодухівського району Харківської області.

Підрозділ водолазної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення прибув на місце виклику о 10:00 2 січня.

У ході пошукових заходів водолази-рятувальники підняли з водойми тіло місцевого жителя. За попередніми даними, чоловік 1963 року народження хотів скоротити шлях і пішов через водойму.

"На середині ставка, 250 метрів від берега, крига не витримала, чоловік провалився під лід і потонув", - йдеться в повідомленні.

Київські працівники ДСНС врятували собаку з крижаного полону 1 січня о 12:45 до оперативно-диспетчерської служби Білоц...

Опубліковано ДСНС України 1 січня 2016 р.

Водночас Держслужба з надзвичайних ситуацій рекомендує громадянам України утриматися в період зимових морозів від виходу на тонку кригу, що утворилася на маленьких озерах і затоках річок, а також застерегти від цього своїх дітей.

Черкаські співробітники ДСНС врятували лебедя31 грудня до пожежно-рятувального підрозділу м.Монастирище від мешканців ...

Опубліковано ДСНС України 31 грудня 2015 р.

Насамперед йдеться про заядлих рибалок, оскільки зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при перебуванні на кризі.

Нагадаємо, вчора в районі Труханового острову в Києві під лід провалилися рибалки, в результаті чого одна людина загинула.