ua en ru

Група компаній DIM презентувала свій наймасштабніший проект – ЖК "Метрополіс"

Група компаній DIM презентувала свій наймасштабніший проект – ЖК "Метрополіс"

2 жовтня 2017 року група компаній DIM відкрила продажу в новому ЖК "Метрополіс". Комплекс розташувався у привабливому для комфортного життя місці: на вул. Заболотного, 1 по сусідству з Голосіївським лісом, в 5 хвилинах ходьби до станції метро "Іподром" і в 600 метрах від станції метро "Теремки". До центру Києва можна дістатися за 20 хвилин. У вихідні можна прогулятися по безкрайніх просторах Національного музею народної архітектури і побуту "Пирогово" або відправитися на пікнік в "Феофанію".

"Метрополіс" - наймасштабніший проект групи компаній DIM в Києві. На ділянці площею 5,8 га з'являться чотири будинки, в яких проектанти передбачили одно-, дво-, трикімнатні квартири і пентхаузи. Всього в комплексі налічується 2857 квартир. У будинках першої черги покупці зможуть вибрати житло на будь-який смак, їх площа коливається від 28 кв м до 104 кв м, а висота стель - від 2,6 м до 3 м. Закінчення будівництва першої черги ЖК "Метрополіс" заплановано на другий квартал 2020 року.

"Успіх кожного нового житлового комплексу групи компаній DIM - у зваженому підході до його створення і реалізації. Особливу увагу ми приділяємо вибору локації, проектування унікальної архітектури та ретельного контролю за якістю будівництва. При проектуванні житлового комплексу "Метрополіс", ми пропонуємо нашим покупцям більше, ніж передбачено при будівництві житла комфорт-класу. Це і просторі вхідні групи, холи, і використання більш дорогих і якісних будівельних та оздоблювальних матеріалів. "Метрополіс" - сучасний і комфортабельний житловий комплекс, який пропонує все потрібне для життя в сучасному мегаполісі і який буде екологічно придатним для комфортного і безпечного проживання", - підкреслив керуючий партнер групи компаній DIM Олександр Насіковський.

Група компаній DIM створить все необхідне для комфортного життя в ЖК "Метрополіс". На перших поверхах житлових будинків відкриються продовольчий супермаркет, фітнес-клуб, а на території комплексу з'явиться дошкільний заклад з сучасними архітектурними рішеннями і підземний паркінг. По сусідству знаходиться кілька шкіл, торгових центрів і корпусу Університету імені Тараса Шевченка.

Довідка: Група компаній DIM – девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, що працює на будівельному ринку України з 2001 року. До складу холдингу входять такі відомі компанії, як: "ОЛТА" (виробник віконних і дверних конструкцій), будівельна компанія "Домиан", архітектурне бюро "АВН".

DIM успішно реалізував низку житлових комплексів в передмісті столиці, серед яких клубний будинок "Соборний" і ЖК "Родинний" у Броварах. На черзі – житлові комплекси "Автограф" і "А-52" в Києві.