ua en ru

Гройсман пригрозив звільненням голові АМКУ через скасування тендеру на закупівлю сканерів

Гройсман пригрозив звільненням голові АМКУ через скасування тендеру на закупівлю сканерів Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Днями Антимонопольний комітет скасував тендер на закупівлю сканерів для митниці

Голова Антимонопольного комітету може бути звільнений з займаної посади через можливі ознаки змови при скасуванні тендеру на закупівлю сканерів для митниці.
Про це сьогодні під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я буду розбиратися з Антимонопольним комітетом. Якщо я побачу змову, про яку сьогодні говорить вся країна, що Антимонопольний комітет став другою тендерною палатою в Україні, я буду ставити питання про звільнення керівника Антимонопольного комітету і всіх його прикривателів", - заявив Гройсман.

Голова уряду зазначив, що днями Антимонопольний комітет скасував тендер на закупівлю сканерів для митниці. За словами прем'єра, це було злочином, який прикриває контрабанду в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет України (АМКУ) направив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману лист, в якому просить уряд врегулювати низку проблемних питань, що виникли на ринку природного газу.