ua en ru

Гройсман запропонував на відкритому засіданні Кабміну обговорити з підприємцями питання поліпшення бізнес-клімату

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман запропонував на відкритому засіданні Кабінету міністрів обговорити з підприємцями питання поліпшення бізнес-клімату в Україні.

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман запропонував на відкритому засіданні Кабінету міністрів обговорити з підприємцями питання поліпшення бізнес-клімату в Україні. Про це він заявив у ході зустрічі з заступником глави Адміністрації Президента України Валерієм Чалим і Дмитром Шимківим і послами країн "Великої сімки" та Європейського Союзу, а також представниками міжнародних організацій, акредитованих в Україні, передає прес-служба Президента України Петра Порошенка.

Зокрема, Гройсман запропонував провести публічне засідання Кабінету міністрів і запросити представників компаній, а також керівників контролюючих органів, з боку яких можуть виникати перепони в бізнесі.

На його думку, саме такий публічний підхід до питання бізнес-клімату дозволить ліквідувати штучні перепони.

Нагадаємо, раніше Національна організація роздрібної торгівлі закликала партії "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" і "Самопоміч", які набрали найбільшу кількість голосів на виборах Верховної Ради, не включати в майбутнє коаліційну угоду питання впровадження нового акцизу - на роздрібний продаж підакцизних товарів.