ua en ru

Гройсман пропонує Раді розглянутизміни до ПДР після голосування за держбюджет-2018

Гройсман пропонує Раді розглянутизміни до ПДР після голосування за держбюджет-2018 Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман пропонує зробити урядовий кол-центр з питань посилення ПДР

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пропонує Верховній Раді України приступити до розгляду законопроектів щодо посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху після розгляду в першому читанні держбюджету-2018. Про це він заявив сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми плануємо розгляд бюджету в першому читанні. Думаю, що відразу після бюджету можна було б розглядати питання дорожнього руху. У всякому разі, буду просити про це керівництво парламенту", - сказав він.

Гройсман підкреслив, що також слід провести інформаційну кампанію про ініціативи щодо посилення відповідальності за порушення ПДР.

"Треба дати якийсь час водіям на адаптацію... Ось ми зараз приймаємо це рішення і, умовно кажучи, ми будемо його впроваджувати через кілька місяців. Давайте зробимо урядовий кол-центр, окрему лінію, нехай люди звертаються, і буде зворотній зв'язок", - запропонував глава уряду.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що зміни у сфері безпеки дорожнього руху незабаром будуть передані в Раду.