ua en ru

Гройсман оголосив догану голові Державної архівної служби

Гройсман оголосив догану голові Державної архівної служби Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Баранова Тетяна порушила ЗУ "ПРО державну службу"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оголосив догану голові Державної архівної служби України Барановій Тетяні . Про це йдеться в розпорядженні від 27 вересня 2017 № 672-р "Про притягнення до дисциплінарної відповідальності", опублікованому на сайті КМУ.

"У зв'язку з допущенням дисциплінарного проступку, передбаченого пунктом 5 частини другої статті 65 Закону України "Про державну службу" (неналежне виконання посадових обов'язків), оголосити догану голові Державної архівної служби України Барановій Тетяні Іванівні", - повідомляється в розпорядженні.

Як повідомлялося раніше, Державне акціонерне підприємство "Автомобільні дороги України" наклало дисциплінарне покарання на директорів 4 облавтодорів - Сумської, Закарпатської, Тернопільської та Черкаської областей.

"Якщо керівники облавтодорів і надалі будуть нехтувати наказами керівництва компанії, у нас нічого не вийде. Я вже неодноразово зазначав, що свавілля неприпустимо. Якщо хтось не хоче працювати командно, можливо нам не по дорозі", - заявив в. о. голови правління ДАК Артем Гриненко.

Нагадаємо, Луценка звільнив старшого слідчого ГПУ Суса.