ua en ru

Гройсман анонсував закононпроект щодо введення відповідальність за безпідставні обшуки бізнесу

Гройсман анонсував закононпроект щодо введення відповідальність за безпідставні обшуки бізнесу Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Відповідний законопроект Кабмін найближчим часом внесе в Раду

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував ініціативу Кабінету міністрів України щодо введення відповідальність за безпідставні обшуки бізнесу. Про це він сказав сьогодні на засіданні Ради регіонального розвитку, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Гройсмана, керівники регіональних органів влади мають захищати реальний сектор економіки від безпідставних перевірок.

"Я б хотів звернутися до керівників регіональних органів влади: ми маємо з вами захищати реальний сектор. Я не ідеалізую бізнес, я розумію, є ті, хто займається бізнесом у тіні, але ставте у цьому питанні крапку, ми маємо захистити усіх тих, хто створює національний продукт, хто створює робочі місця", - заявив Гройсман.

Голова уряду зазначив, що представники влади мають розглядати блокування рахунків і обшуки як найбільш крайні міри щодо бізнесу. За словами Гройсмана, найближчим часом уряд внесе у Верховну Раду законопроект, який передбачатиме введення відповідальності за безпідставні обшуки у підприємців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Національній раді реформ 27 жовтня 2017 року розглянуть ще один масштабний проект з дерегуляції, який має покращити інвестиційний клімат в Україні.