ua en ru

Греція: виявлені уламки не належать зниклому літаку EgyptAir

Греція: виявлені уламки не належать зниклому літаку EgyptAir Фото: уламки в Середземному морі не належать літаку EgyptAir Аirbus 320

Знахідками є шматок деревини, а також "деякі інші матеріали"

Знайдені уламки в Середземному морі не належать літаку компанії EgyptAir Аirbus 320. Про це заявив керівник служби розслідувань авіакатастроф і авіаційної безпеки Греції Атанасіос Бініс, пише DW.

"На даний момент аналіз знайдених фрагментів свідчить, що вони не походили з цього літака. Мої колеги з Єгипту також підтвердили мені, що досі не було встановлено, що знайдені речі належить літаку EgyptAir", - сказав Бініс.


За його словами, знахідками, які були оголошені уламками літака EgyptAir, є шматок деревини, а також "інші матеріали".

Нагадаємо, грецькі чиновники заявили, що в Середземному морі виявлені ймовірні уламки літака Airbus A320 авіакомпанії Egyptair.

Увечері 19 травня керівництво EgyptAir офіційно підтвердило факт падіння А320 у районі грецького острова Карпатос і виявлення уламків лайнера. Авіакомпанія принесла офіційні співчуття родичам і друзям загиблих пасажирів і членів екіпажу.

На борту лайнера, що прямував рейсом з Парижа в Каїр, перебувало 66 осіб, у тому числі громадяни Єгипту, Франції, Великобританії, Кувейту і Чаду.