ua en ru

Грецька "дочка" "Сітронікса" домовилася з провайдером Rolaware на постачання систем WiBAS на 3,4 млн євро

Дочірня компанія ВАТ "Сітронікс" у Греції Intracom Telecom підписала рамкову угоду з грецьким провайдером послуг широкосмугового доступу (ШСД) Rolaware на постачання систем WiBAS ("точка-багатоточка") на суму 3,4 млн євро. Про це йдеться в повідомленні "СІТРОНІКС", передає РБК. Термін виконання договору становить 3 роки.
У рамках угоди Intracom Telecom буде здійснювати постачання системи WiBAS для надання послуг ШСД корпоративним клієнтам Rolaware в найбільших містах Греції. На базі WiBAS Rolaware також зможе надавати послуги передачі даних мобільним операторам, що працює в мережах другого, третього і четвертого покоління.
ВАТ "Сітронікс" (раніше концерн "Науковий центр") об'єднує високотехнологічні підприємства АФК "Система", володіє низкою технологічних компаній Росії, України, Чехії і Греції, які працюють у сфері телекомунікаційних та інформаційних технологій і мікроелектроніки. До складу "Сітронікс" входять чеська компанія Sitronics TS (раніше STROM Telecom), грецька Intracom Telecom, а також виробники мікроелектроніки (НІІМЕ і завод "Мікрон", "ВЗПП-Мікрон", "Квант", "Квазар-Мікро" - бренд "Сітронікс Інформаційні технології"), побутової електроніки ("Сітронікс"), індустріальної електроніки ("Елакс", "Еліон"). ВАТ "Сітронікс" обслуговує більше 3,5 тис. клієнтів і має представництва та філії в 32 країнах.