ua en ru

ГПУ порушила справу щодо закупівель МВС рюкзаків для АТО за 3 тис. грн, - журналіст

ГПУ порушила справу щодо закупівель МВС рюкзаків для АТО за 3 тис. грн, - журналіст Фото: рюкзаки Авакова

У прокурорів є питання по проведенню тендера за закупівлю рюкзаків Авакова

Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження по справі про закупівлі Міністерством внутрішніх справ України рюкзаків для бійців Нацгвардії за 3 тис. грн за штуку. Про це написав український журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Подзвонили з Генеральної прокуратури. Старший слідчий з особливо важливих справ. ГПУ відкрила кримінальне провадження по рюкзаках Авакова. За тим самим, що за 3 тис. грн, і які ніхто не бачив. У прокурорів є великі питання до того, як був проведений тендер, і хто його виграв. Після спілкування зі слідчими розповім подробиці. Радий, що є реакція. Сподіваюся, не імітація", - написав Бочкала.

Позвонили из Генеральной прокуратуры. Старший следователь по особо важным делам. ГПУ открыла уголовное производство по р...

Posted by Роман Бочкала on 6 Июль 2015 г.

Раніше журналіст повідомив, що МВС закупило у приватних структур рюкзаки для АТО по 3 тис. грн за штуку на загальну суму 14,5 млн грн, але бійці Нацгвардії їх не бачили.

Нагадаємо, в березні 2015 р. СБУ провела масовий обшук в Міністерстві внутрішніх справ України, в тому числі обшуку підлягають кабінети заступників глави міністерства.