ua en ru

ГПУ не змогла довести суду необхідність арешту в.о. директора миколаївського морпорту

ГПУ не змогла довести суду необхідність арешту в.о. директора миколаївського морпорту Постанову прийняв слідчий суддя Сергій Шапутько

У розпорядженні миколаївських ЗМІ опинилася копія постанови Печерського районного суду Києва

Генеральна прокуратура України (ГПУ) не змогла довести суду необхідність арешту в.о. директора миколаївського морпорту. Про це стало відомо з тексту постанови Печерського районного суду м. Києва, копія якого є в розпорядженні миколаївських ЗМІ.

За даними видання, постанову прийняв слідчий суддя Сергій Шапутько.

Згідно з текстом постанови суду, старший слідчий в особливо важливих справах другого слідчого управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури, Алфімов О.В., клопотав перед судом про обрання у відношенні в.о. директора Миколаївського морського порту Сергія Колтипіна - запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою (арешт).

Проте сторона обвинувачення не змогла надати в ході судового засідання достатніх аргументів для взяття підозрюваного під варту. Клопотання Генеральної прокуратури було відхилено.

Фото: копія постанови суду (джерело - миколаївські ЗМІ)

altНагадаємо, 12 серпня 2016 р. конкурсна комісія Міністерства інфраструктури обрала Сергія Колтипіна директором ДП "Миколаївський морський торговельний порт" - він був обраний з 10 кандидатів.