ua en ru

ГПУ проводить обшук у приймальні нардепа Мосійчука

ГПУ проводить обшук у приймальні нардепа Мосійчука Фото: народний депутат Ігор Мосійчук

За словами прес-секретаря генпрокурора, обшуки не пов'язані з політичною діяльністю Мосійчука

Головне слідче управління Генеральної прокуратури України проводить обшук у приймальні народного депутата Ігоря Мосійчука. Про це у Facebook повідомляє прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Сарган заявила, що обшуки не пов'язані з політичною діяльністю Мосійчука.

"Обшуки, які зараз проводяться Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України, не мають жодного відношення до ПОЛІТИЧНОЇ діяльності народного депутата І. Мосійчука", - пише Сарган.

Обшуки, які зараз проводяться Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України, не мають жодного відношення до ПОЛІТИЧНОЇ діяльності народного депутата І. Мосійчука. Всі деталі - пізніше

Опубліковано Ларисою Сарган 7 лютого 2017 р.

Мосійчук в Facebook повідомляє, що співробітники ГПУ і СБУ наполягають також на проведенні обшуку вдома у його помічника та адвоката Андрія Мамалиги.

"Працівники ГПУ і СБУ, які прийшли обшукувати мою громадську приймальню у Василькові, переконавшись, що то дійсно приймальня народного депутата, вибачилися і пішли. В той же час ГПУ та СБУ наполягає на проведенні обшуку вдома в мого помічника і адвоката, відомого правозахисника Andriy Mamalyga в Києві, за адресою вул. Княжий Затон, 16 А, 9 поверх кв. 48", - пише Мосійчук.

Увага!!! Працівники ГПУ і СБУ, які прийшли обшукувати мою громадську приймальню у Василькові, переконавшись, що то дій...

Опубліковано Ігор Мосійчук 7 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Генпрокуратурі розповіли, що заважає передати до суду справу про шахрайство члена ВРЮ.