ua en ru

ДПСУ обіцяє спрощений пропуск через кордон українським фанам Євро-2016

ДПСУ обіцяє спрощений пропуск через кордон українським фанам Євро-2016

Групам уболівальників надаватиметься пріоритетне право у слідуванні через кордон

Українські прикордонники обіцяють спрощені правила оформлення українських футбольних фанів на в’їзд і на виїзд на час проведення чемпіонату Європи з футболу 2016 року у Франції. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що на час проведення Євро-2016 відомством організовано взаємодію з місцевими органами влади, колегами з країн ЄС та організаторами футбол-турів щодо порядку обміну інформацією про групи вболівальників.

"Таким групам надаватиметься пріоритетне право у слідуванні через кордон", - запевнили прикордонники.


Своєю чергою ДПСУ наголошує щодо завчасного інформування та надання списків вболівальників для прискорення часу оформлення в пунктах пропуску.

"Для цього по можливості будуть виділятися окремі смуги руху. Це стосується не лише автомобільних пунктів пропуску, а й міжнародних аеропортів. Спрощені правила оформлення українських футбольних фанів діятимуть як на в’їзд, так і на виїзд", - пообіцяли у відомстві.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко звернувся до глави Франції Франсуа Олланда з проханням посприяти видачі віз для українських фанатів, які хочуть відвідати чемпіонат Європи з футболу.