У Держспоживслужбі оцінили можливість потрапляння Києва у "червону зону"
Фото: Олег Рубан (РБК-Україна)
Голова столичного управління Держпродспоживслужби Олег Рубан оцінив можливість потрапляння Києва до "червоної зони" карантину. Він вважає, що такої ситуації можна уникнути.
Про це він повідомив в коментарі РБК-Україна.
За його словами, можна уникнути потрапляння Києва до "червоної зони" карантину, якщо працювати в осередках коронавірусу.
"Якщо правильно будемо реєструвати ситуацію і працювати у вогнищах, то до "червоної зони" не дійде", - пояснив Рубан.
Він наголосив, що треба приділяти увагу осередкам коронавірусу, які з’являються в Києві час від часу.
Нагадаємо, сьогодні уряд оновив карантинні зони в Україні.
Після оновлення Київ потрапив до "помаранчевої зони" карантину; РБК-Україна розповідало, які обмеження тепер будуть діяти у столиці.