ua en ru

Держбюджет-2018: на гуртожитки для військових планується виділити в 3 рази більше коштів

Держбюджет-2018: на гуртожитки для військових планується виділити в 3 рази більше коштів Фото: Степан Полторак (twitter.com DefenceU)

У Міноборони розробляють нові механізми забезпечення житлом військовослужбовців

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що на гуртожитки для військових планується виділити в 3 рази більше коштів у державному бюджеті на 2018 рік. Про це міністр повідомив в ході робочої поїздки в 19 Хмельницьку ракетну бригаду, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Одне з головних завдань президента - це забезпечення соціальних стандартів для кожного з вас. Є рішення про будівництво гуртожитків. До кінця цього-початку наступного року ця проблема почне вирішуватися. На ці цілі в бюджеті на наступний рік передбачається в 3 рази більше ніж в минулому році", - заявив Полторак.

Крім того, міністр оборони анонсував розробку в оборонному відомстві нових механізмів забезпечення військовослужбовців житлом.

"Ми працюємо над вирішенням цього питання не тільки для офіцерів, але й для військовослужбовців за контрактом. Я сподіваюся, що ці процеси розпочнуться вже з нового року", - резюмував Полторак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр оборони Степан Полторак підписав план фінансування будівництва гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.