ua en ru

Держбюджет-2018: Гройсман впевнений, що Рада зможе прийняти проект вчасно

Держбюджет-2018: Гройсман впевнений, що Рада зможе прийняти проект вчасно Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Дискусії щодо бюджету тривають із середини вересня

Верховна Рада (ВР) може ухвалити Державний бюджет України на 2018 рік вчасно. Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Кабінету міністрів у середу, 6 грудня.

"Із середини вересня ми проводили дискусії, вийшли на збалансований бюджет. Маємо шанси ухвалити його вчасно і чітко сказати, як бути жити країна у 2018. Завдання - у 2018, коли будемо підбивати підсумки, визначити, що українці стали жити краще, що в оселі приходить благополуччя", - сказав Гройсман.

Також він подякував за підтримку голові ВР Андрію Парубію, президенту Петру Порошенку, фракціям, групам парламенту, з якими уряд проводить консультації.

"Бачимо більшість здорових думок, що дозволять приймати правильні рішення. Завтра буде краще, ніж вчора. Продовжуємо змінювати на краще ситуацію в країні", - резюмував Гройсман.

Нагадаємо, у вівторок, 5 грудня, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Березенко повідомив, що Верховна Рада України може прийняти державний бюджет на 2018 рік у ніч з 7 на 8 грудня 2017 року. За його словами, депутати не планують нічого на вечір 7 грудня 2017 року зв'язку з розглядом проекту державного бюджету.