ua en ru

Голубченко представив нового главу Печерської РДА Мазурчака

В.о. голови КМДА Анатолій Голубченко представив призначеного раніше Президентом України главу Печерської районної державної адмінсітраціі Києва Олександра Мазурчака, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це професійний управлінець, з величезним досвідом роботи - 37 років і п'ять місяців. Тому адміністрація працюватиме ефективно", - заявив він.

При цьому сам Мазурчак пообіцяв, що найближчим часом не буде кадрових рішень, РДА займеться поточними питаннями забезпечення життєдіяльності району: "Особливих кадрових рішень буде. Кожен буде виконувати свої обов'язки".

Він також зазначив, що на новорічні свята буде складено графік чергувань чиновників і співробітників відповідних служб РДА: "Ми забезпечимо чергування, щоб був забезпечений порядок... Також ми займаємося підготовкою бюджету на 2014 рік".

Нагадаємо, вчора Віктор Янукович призначив Олександра Мазурчака головою Печерської районної в м. Києві державної адміністрації. Про це йдеться в розпорядженні Президента України №388/2013-рп від 26 грудня 2013 р.