ua en ru

Річниця розстрілу Майдану: порядок у центрі Києва забезпечують 6,5 тис. правоохоронців

Річниця розстрілу Майдану: порядок у центрі Києва забезпечують 6,5 тис. правоохоронців Фото: патрульні наряди в центрі Києва

У центральній частині міста встановлено фільтраційні контрольно-пропускні пункти

У дні річниці розстрілу Майдану в Києві для забезпечення публічної безпеки залучено 6500 правоохоронців. У центральній частині міста встановлено фільтраційні контрольно-пропускні пункти, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Сьогодні продовжуються масові заходи, присвячені вшануванню пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні. Аби не допустити будь-яких провокацій чи конфліктних ситуацій, посилено патрулюють наряди на Майдані Незалежності, Хрещатику і Європейській площі. Правоохоронці негайно реагуватимуть на всі правопорушення та вживатимуть заходи щодо їх припинення", - йдеться в повідомленні.

altaltaltalt
Фото: патрульні в центрі Києва 19 лютого

У зв’язку з цим поліція закликає громадян не порушувати громадський порядок і брати участь у заходах, дотримуючись вимог чинного законодавства, і сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх функцій щодо охорони правопорядку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час проведення заходів із нагоди річниці розстрілу Майдану, які пройшли в центрі Києва 18 лютого 2017 року, правопорушень не зафіксовано.