ua en ru

Щорічне засідання МВФ і Світового банку пройде в жовтні 2012 р. в Токіо замість Каїра

Виконавча рада директорів Міжнародного валютного фонду (МВФ) і рада виконавчих директорів Світового банку (СБ) в понеділок, 6 червня, заявили, що річне засідання МВФ і СБ відбудеться в жовтні 2012 р. Токіо (Японія). У спільній заяві МВФ і СБ повідомили, що Японія, замість Єгипту, була обрана країною-господаркою щорічного засідання 2012 р., передає "Сіньхуа"
МВФ і СБ заявили, що єгипетська влада вже подали заяву про організацію наступного щорічного засідання, яке відбудеться поза територією США. Виконавча рада директорів МВФ і Рада виконавчих директорів ВБ найближчим часом обговорить заяву Каїра.
МВФ і СБ, що базуються у Вашингтоні, щорічно восени проводять засідання з метою обговорення міжнародного економічного та фінансового розвитку і відповідної політики для сприяння всеосяжного економічному зростанню та надання допомоги країнам-членам у ліквідації бідності.
МВФ і СБ щорічно у квітні скликають весняні засідання у Вашингтоні, спрямовані на створення майданчика для координації 187 країнами-членами політики та проведення міжнародного співробітництва. Кожні 3 роки осінні річні засідання МВФ і СБ відбуваються за межами США.