ua en ru

ГК "Содружество" придбала 26% акцій "Кременчукгазу" за ціною, що більш ніж в три рази перевищила початкову – 21,7 млн грн

Фонд державного майна України (ФДМУ) 12 вересня провів аукціон з продажу 26% акцій компанії "Кременчукгаз". Переможцем аукціону стала група компаній "Содружество", що запропонувала за 26% акцій (5 млн 525 тис. 519 шт) "Кременчукгазу" 21,7 млн грн. Ціна купівлі в 3,2 раза перевищила стартову, яка становила 6,7 млн грн з кроком торгів у 70 тис. грн. Зазначимо, торги пройшли в 30 кроків.

Мінімальний обсяг інвестицій від покупця має скласти 1 млн грн.

До участі в конкурсі, крім групи компаній "Содружество", була допущена інвестиційна компанія "Фінлекс-Інвест", підконтрольна Дмитру Фірташу, та фізична особа Віра Четверикова.

ТОВ "Група компаній "Содружество"- фінансова група, що включає більше 30 підприємств і дочірніх фірм, компаній різних напрямків діяльності. Основними напрямками діяльності концерну є: газова галузь, сільське господарство, інвестиції та розвиток. Зараз ГК "Содружество" володіє частками в ПАТ "Херсонгаз", ДП "Газпостач", ДП "Облгазпостач", ПАТ "Кременчукгаз", ПАТ "Гадячгаз".


Читайте також: Держпакет ацій "Херсонгаз" за 11,9 млн грн придбала група компаній "Содружество"