ua en ru

ДФС виявила ухилення від сплати податків інтернет-провайдером у Києві та Харкові

ДФС виявила ухилення від сплати податків інтернет-провайдером у Києві та Харкові Фото: Державна фіскальна служба України (Facebook /SFSofUkraine)

Податковці провели 20 обшуків в офісах, квартирах та автотранспорті по місцях проживання співробітників "групи компаній на ринку телекомунікацій" та одного з банків

Співробітники податкової міліції Державної фіскальної служби України у містах Києві та Харкові провели 20 обшуків в офісних та житлових приміщеннях, транспортних засобах та за місцями проживання посадових осіб групи компаній на ринку телекомунікацій, а також однієї з банківських установ. Про це 5 січня повідомили у прес-службі ДФС.

Як зазначається, обшуки проведено в рамках розслідування кримінального провадження за частиною третьою статті 212 КК України на підставі ухвал суду.


Зокрема, за результатами обшуків правоохоронці вилучили готівку (гривні і долари) на суму, еквівалентну двом мільйонам 570 тысачам гривень, печатки підприємств, банківські платіжні картки, 55 одиниць комп'ютерної техніки та накопичувачів інформації, два планшети, п'ять факсиміле, два мобільних телефони, ключі-картки інтернет-банкінгу, фінансово-бухгалтерську документацію та чорнові записи.

За інформацією прес-служби ДФС, слідчо-оперативні заходи тривають.

Нагадаємо, на початку лютого податкова міліція провела обшук у топ-менеджера провайдера "Тріолан" в Києві.

Раніше СБУ заявила про законність слідчих дій в офісі провайдера "Адамант".

Як повідомлялося, 19 січня до київського офісу "Адамант" прибула з перевіркою група оперативників спецслужби.