ua en ru

ДФС викрила структури російської компанії в нанесенні збитків бюджету на понад 1,3 млрд гривень

ДФС викрила структури російської компанії в нанесенні збитків бюджету на понад 1,3 млрд гривень Фото: ДФС викрила структури російської компанії в нанесенні збитків бюджету (facebook.com/SFSofUkraine)
Автор: РБК-Украина

Державна фіскальна служба викрила структури російської компанії в завданні збитків державному бюджету на суму понад 1,3 млрд грн.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДФС у Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці викрили афілійовані структури російської компанії, до яких введено спеціальні економічні санкції РНБО, у протиправному постачанні мінеральних добрив до України шляхом подання недостовірних відомостей до митних органів та ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

За результатами санкціонованих обшуків у м. Києві вилучено документацію, готівкові грошові кошти в різній валюті, в еквіваленті близько 10 млн гривень та інші предмети, що підтверджують протиправну діяльність.

Двом особам, які причетні до організації протиправної схеми повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Зараз триває комплекс слідчих та інших процесуальних дій, спрямованих на доведення безпосередньої причетності до злочинної діяльності інших фігурантів розслідування.