ua en ru

ГФС відсторонила від посади затриманого за хабар в 50 тис. дол. чиновника

У Державній фіскальній службі України (ГФС) призначено службове розслідування і відсторонені від займаних посад майор податкової міліції, підозрюваний в отриманні хабара, і його керівник. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГФС.

Як повідомляється, 5 березня у Києві працівниками прокуратури Київської області спільно з ГУБОЗ МВС України в рамках розслідування кримінального провадження затримали заступника начальника першого відділу управління організації розкриття економічних злочинів ГОУ ГФС України майора податкової міліції Хмеленко Віталія Володимировича і одного з прокурорів прокуратури р. Києва, підозрюваних у вимаганні та одержанні від представників ТОВ "Н" хабара в розмірі 50 тис. дол.

"Державної фіскальної службою призначено та проводиться службове розслідування стосовно безпосереднього керівника підрозділу, в якому працював затриманий Хмеленко В. В.", - сказано в повідомленні.

Крім того, на час проведення службового розслідування Віталій Хмеленко і начальник першого відділу управління організації розкриття економічних злочинів ГОУ ГФС України полковник податкової міліції Андрій Щербак відсторонені від займаних посад.

Нагадаємо, раніше прокуратура Харківської області затримала під час отримання хабара одного з керівників міського управління міліції Харкова.