ua en ru

Німеччина - Україна: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Німеччина - Україна: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Німеччина - Україна

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Німеччина - Україна. Онлайн-трансляція матчу Німеччина - Україна почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися трансляцію поєдинку можна на каналі "Україна". Підопічні Фоменко стартують на Євро-2016 з гри чинними чемпіонами світу німцями.

12 червня, 22:00
Лілль, "П'єр Мауро"
Німеччина - Україна 1:0
Гол: Мустафи, 19
Германия
: Нойер, Хектор, Мустафы, Боатенг, Хеведес, Дракслер, Кроос, Хедира, Мюллер, Озил, Гетце
Украина: Пятов, Шевчук, Хачериди, Ракицкий, Федецкий, Степаненко, Сидорчук, Коваленко, Ярмоленко, Коноплянка, Зозуля

Перший матч на великому турнірі в чому стає показовим для всього виступу. Німці починають турнір в статусі одного з головних фаворитів Євро з гри проти нас і це може стати шансом українців на позитивний результат. Для цього достатньо буде показати футбол досить високого класу, який наша збірна вміє показувати.

Звичайно, ніхто не вимагає від Фоменко виграти Євро. Ніхто насправді не чекає, що ми зможемо обіграти німців. Більшість українських уболівальників чекають від своїх кумирів, в першу чергу, гідного протистояння більш класному супернику.

За своїм складом, українці практично ідеально підходять для ігор проти більш сильного опонента. У нас чіпка захист, швидкі та креативні фланги. Що може забезпечити досить якісне виконання модної нині тактики гри на контратаках. По іншому грати футбол з німцями можна навіть не намагатися.

І якщо наш центр оборони зуміє стримати потужну атаку Бундестіму. А якщо гра піде у Коноплянки з Ярмоленко, можна буде навіть сподіватися на краще.

Німеччина - Україна: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Михайло Фоменко

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко:

"Як добитися позитивного результату в матчі з Німеччиною? Суперник грає так, як їй дозволяють. Боротьба — насамперед. Якщо будь-якому супернику дозволити грати і програти йому боротьбу, буде багато проблем".