ua en ru

Німеччина - Італія: онлайн-трансляція Євро-2016

Німеччина - Італія: онлайн-трансляція Євро-2016 Фото: онлайн Німеччина - Італія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Німеччина - Італія. Онлайн-трансляція матчу Німеччина - Італія розпочнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна", В самої іменитої парі чвертьфіналу Євро зійдуться чемпіони світу 2006 і 2014 років.

2 липня, 22:00
Бордо, "Матмут-Атлантик"
Німеччина - Італія 1:1
Гол: Озил, 65 - Бонуччи, 78 (пен)

Германія: Нойер, Хектор, Хёведес, Хуммельс, Хедира, Озил, Мюллер, Боатенг, Кроос, Киммих, Гомес.

Італія: Буффон, Барцальи, Бонуччи, Кьеллини, Флоренци, Стураро, Пароло, Джаккерини, Де Шильйо, Эдер, Пелле.

Дві топові європейські збірні календар звів між собою вже на стадії чвертьфіналу. Напевно, багато хто б хотіли, щоб ці команди зійшлися між собою лише у фіналі Євро. Адже, обидві цілком своєю грою заслужили місце в головному матчі. Але комусь доведеться все таки уступити місце у півфіналі.

Італія з самого початку групового етапу показувала чудову командну гру. Не маючи в своєму складі нікого, крім Буффона, зі статусом топ-гравця, Італія примудряється радувати вболівальників і грою, і результатом. В першу чергу, за рахунок відмінно поставленої гри від оборони, яка буде як ніколи до речі в матчі проти немецв.

Можна бути впевненим, що такий тактик, як Йоахім Льов, постарається придумати протиотруту від ефектного катеначчо суперника. Його комнада вміє відмінно володіти м'ячем біля чужих воріт, але наскільки це мало дає в грі проти Італії, показав матч проти Іспанії. Так що, доведеться вигадувати щось, до чого не менш тактично підкований Конте не зможе підготувати своїх підопічних.

Німеччина - Італія: онлайн-трансляція Євро-2016Фото: Маттіа Де Шильо

Захисник збірної Італії Маттіа Де Шильо:

"У 2006-му мені було 14 років, я дивився матч в гостях у друга. Гра була дуже напруженою, але після гола Фабіо Гроссо ми мало не рознесли весь будинок. У 2012-му я відпочивав на Ібіці. Німеччина тоді виставила на матч молодь, яка зараз складає кістяк команди. Вони вже багато чому навчилися і набралися досвіду на великих турнірах. Повторюся, у чвертьфіналі нас чекає поки найскладніший матч".