ua en ru

Гаврилюк очолив Департамент поліції охорони

Гаврилюк очолив Департамент поліції охорони Фото: Олександр Гаврилюк (npu.gov.ua)

Наряди поліції охорони будуть реагувати на сигнали, які надходять на 102

Керівником Департаменту поліції охорони призначений Олександр Гаврилюк. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

Повідомляється, що сьогодні в ході робочої наради щодо підведення підсумків службової діяльності поліції охорони за 9 місяців голова Національної поліції Сергій Князєв представив нового керівника Департаменту поліції охорони Олександра Гаврилюка.

Князєв також зазначив пріоритетні завдання, які поставлені перед новим керівником поліції охорони.

"Поліція охорони відтепер входить в систему превенції. І в першу чергу ви будете реагувати на повідомлення людей, які поступають на 102. Тому всі працівники повинні пройти перепідготовку з урахуванням досвіду роботи патрульної поліції", - підкреслив Князєв.

За його словами, роботу поліції охорони буде уніфіковано під стандарти роботи патрульної поліції. Зокрема, наряди поліції охорони увійдуть в систему єдиної дислокації нарядів поліції та будуть реагувати на сигнали про допомогу, які надходять на 102.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новим керівником Головного управління поліції в Полтавській області став полковник поліції Андрій Замахин.