ua en ru

Чим Galaxy A8 (2018) краще попередників

Чим Galaxy A8 (2018) краще попередників

Високопродуктивне сучасне «залізо», барвистий 5.6-дюймовий Infinity-дисплей, подвійна selfie-камера з режимом Live Focus - смартфон Galaxy A8 (2018) є втіленням інноваційних досягнень південнокорейського бренду Samsung.

Анонс новинок А-лінійки в сімействі Galaxy відбувся в середині грудня минулого року. Керівництво Samsung представило відразу дві нові моделі - A8 і A8 +, - які відрізняються один від одного розміром дисплея, об'ємом пам'яті і ємністю батареї.

Експерти інтернет-магазину Allo.ua відзначають стабільність попиту на смартфон Galaxy A8 2018. Які характеристики пристрою заслужили найвищий кредит довіри українців?

Дизайн і дисплей

Кардинального редизайну не відбулося. Корпус Galaxy A8 як і раніше скляно-металевий, як і у його попередників. Втім, візуально смартфон став нагадувати флагман. У зовнішньому вигляді можна вловити схожість з моделлю S8. Багато в чому це досягається через Infinity-екрану, хоча безрамковий дисплей не так сильно закруглений з боків. Дактилоскопічний сканер розміщений під основною камерою, а не збоку. Корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68, що відповідає повній пило- та водонепроникності. При габаритах 149,2x70,6x8,4 мм гаджет важить 172 г.

Телефон оснащений розкішним 5.6-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм (2220x1080, 440 ppi) зі співвідношенням сторін 18.5: 9. Таке інженерне рішення дозволило збільшити вільний простір на фронтальній панелі для ефективної роботи і безмежного творчості.

Продуктивність, безпека

Galaxy A8 (2018) використовує потужний восьміядерний процесор Exynos 7885, де два ядра 2.2 ГГц відповідають за ресурсомісткі завдання, а інші шість 1.6 ГГц сприяють плавній роботі системи в повсякденних режимах. Об'єм оперативної пам'яті складає 4 Гб, вбудованою - 32 Гб. При бажанні сховище можна розширити до 256 Гб картою пам'яті microSD. Смартфон «з коробки» працює під управлінням операційної системи Android 7.1.1 з фірмовим інтерфейсом Samsung Experience.

За автономність пристрою відповідає акумулятор 3000 мАг, що забезпечує до 24 годин роботи в режимі розмови.

Одне з головних достоїнств новинки - високотехнологічна біометрична система захисту даних. Galaxy A8 дізнається користувача за відбитком пальця або по обличчю. Гаджет отримав адаптивний Wi-Fi, який запам'ятовує ранні підключення до мережі і миттєво включається, коли телефон потрапляє в ту ж зону дії.

Камери

«Молодша» модель в А-лінійці 2018 року одержала відразу три камери, але подвійний фотомодуль не основний, як у більшості конкурентів по цеху, а фронтальний. Подвійна selfie-камера (16 Мп + 8 Мп) дозволить створювати атмосферні і виразні портретні знімки з ефектом боке, а завдяки професійним фільтрам фотографії виходять більш якісними, ніби зробленими на зеркалку. Ззаду розташований основний сенсор з роздільною здатністю 16 мегапікселів. Камера відмінно знімає незалежно від умов освітленості.