ua en ru

Володимир Астапкович призначений главою ДАІ замість Лозового

Державтоінспекцію України очолив Володимир Астапкович, який до цього обіймав посаду начальника управління ДАІ Донецької області, повідомляє прес-служба ДАІ.

Особовому складу департаменту ДАІ нового керівника представив перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Черних.
Черних зазначив, що Астапковіч має великий досвід практичної роботи в ДАІ, за роки служби він пройшов шлях від інспектора до керівних посад в територіальних підрозділах Державтоінспекції. Черних зазначив, що перед службою ДАІ стоїть ряд завдань, і керівництво внутрішніх справ очікує якісного їх виконання. Це, насамперед, вжиття заходів щодо зниження аварійності на автошляхах, посилений контроль за станом доріг, подальше технічне оснащення ДАІ, підняття іміджу співробітника ДАІ і служби в цілому.

У свою чергу новий глава ДАІ зазначив, що зробить все, щоб служба ДАІ під його керівництвом гідно та своєчасно виконувала поставлені Міністром внутрішніх справ та керівництвом держави завдання.

Від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ Сергій Черних висловив подяку генерал-майору міліції Валерію Лозовому, який упродовж майже трьох років очолював Державтоінспекцію.

Валерій Лозовий подякував колективу ДАІ за дійову і професійну службу та побажав успіхів новому керівнику.

Читайте також: Президент затвердив новий склад Ради національної безпеки і оборони