ua en ru

ДАІ радить обмежити завтра поїздки на автомобілях в центральній частині Києва

Державтоінспекція м. Києва радить киянам та гостям столиці завтра, 18 травня 2013 р., обмежити поїздки на особистих транспортних засобах в центральній частині міста на час проведення заходів, присвячених Дню Європи в Україні. Про це повідомила прес-служба МВС України.

ДАІ повідомляє, що 18 травня в центральній частині м. Києва буде тимчасово перекрито рух транспорту у зв'язку з проведенням заходів з масовою участю громадян. Зокрема, піша хода учасників масових заходів, організована різними політичними силами, пройде по таким вулицям:

- вул. Лаврська, площа Слави, вул. Грушевського;

- Європейська площа, Володимирський узвіз, Трьохсвятительська;

- вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, вул. Михайлівська, Володимирський проїзд, вул. Володимирська (від вул. Прорізної до Софіївської площі), вул. Мала Житомирська.

ДАІ радить киянам та гостям міста обмежити свої поїздки транспортними засобами в центральній частині міста на час проведення заходів.

"Якщо ж така необхідність все ж виникла, то слід залишати транспорт тільки в тих місцях, де це не суперечить вимогам правил дорожнього руху і не буде заважати іншим учасникам дорожнього руху", - говоритися в повідомленні.