ua en ru

ДАІ зможе надсилати на мобільний телефон інформацію про фотофіксації порушень правил на дорогах

Державна автоінспекція України (ДАІ) зможе надсилати інформацію про фотофіксації порушень правил дорожнього руху громадянам електронної пошти nf текстових повідомлень на мобільний телефон.

Державна автоінспекція України (ДАІ) зможе надсилати інформацію про фотофіксації порушень правил дорожнього руху громадянам електронної пошти і текстових повідомлень на мобільний телефон. Про це в ході прямої лінії в "Комсомольській правді в Україні" заявив заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми, як орган, який буде займатися розсилкою так званих "листів щастя", повинні створити умови для додаткової інформатизації громадян, які проживають не за місцем реєстрації ...При бажанні, громадянин залишає контактну інформацію для повідомлень", - заявив Резніков.

За його словами, у разі фотофіксації порушення громадянину буде надіслано лист з повідомленням про порушення на адресу реєстрації. Також у добровільному порядку громадяни зможуть залишати додаткові контакти у вигляді мобільного номера та адреси електронної пошти для оповіщення про фотофіксації порушення.