ua en ru

ДАІ рекомендує утриматися від поїздок на власному транспорті під час ускладнення погодних умов

ДАІ закликає водіїв утриматися від поїздок на власному транспорті під час ускладнення погодних умов. Про це йдеться в повідомленні відомства.

"Якщо ж поїздка необхідна, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, з особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", - зазначає ДАІ.

Крім того, відомство закликає стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни.

Нагадаємо, у наступні три доби в Україні очікується мокрий сніг, дощі та ожеледиця. За повідомленням синоптиків завтра у південній частині країни, на Закарпатті, Прикарпатті, вдень і у Вінницькій та Кіровоградській областях хмарно з проясненнями, часом сніг та мокрий сніг, в Криму вдень дощ. На півдні країни подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, вдень в Одеській місцями сильний мокрий сніг. На решті території без опадів. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

27-28 березня на Закарпатті, Прикарпатті, у південних, а 27 березня місцями і в центральних областях невеликий сніг, мокрий сніг; в Криму та Приазов'ї помірний дощ і мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, окремі пориви вітру 15-20 м/с. На решті території без опадів. На дорогах країни ожеледиця.

Читайте також: Сніг на українських дорогах будуть розчищати до середи (фото, відео)