ua en ru

ДАІ виявило в Україні 43 ділянки автодоріг, на яких до зими не будуть завершені ремонтні роботи

Державтоінспекція виявило 43 ділянки автодоріг, на яких до настання зимового періоду не будуть завершені ремонтно-будівельні роботи. Про це повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

Працівники ДАІ та представники дорожніх організацій провели обстеження ділянок автомобільних доріг, на яких проводяться ремонтно-будівельні роботи з частковим перекриттям смуг руху, реверсивним рухом або із звуженою проїзною частиною. Метою таких перевірок, є забезпечення безпеки дорожнього руху під час ускладнень погодних і дорожніх умов у осінньо-зимовий період та контроль за строками виконання ремонтних робіт.

За результатами обстеження визначено 43 ділянки автомобільних доріг на території держави, на яких до настання зимового періоду не будуть завершені ремонтно-будівельні роботи, крім цього - 45 таких ділянок на вулично-дорожній мережі столиці.

За наслідками обстежень внесено 38 пропозиції керівникам будівельних організацій та служб автомобільних доріг в областях щодо необхідності прискорення виконання ремонтно-будівельних робіт, а також можливого тимчасового відновлення руху на ділянках доріг, які ще не здані в експлуатацію, або влаштування альтернативних маршрутів об'їзду зазначених ділянок доріг.

Також працівниками ДАІ видано 50 приписів на встановлення на ділянках доріг, на яких у зимовий період залишається обмежений рух, технічних засобів регулювання дорожнього руху, видимість яких була б забезпечена у випадках високого снігового покрову та переметів.