ua en ru

Футболіст "Динамо" потрапив у топ-100 найкращих молодих гравців світу

Футболіст "Динамо" потрапив у топ-100 найкращих молодих гравців світу Фото: Віктор Циганков (fcdynamo.kiev.ua)

Циганков посів 58 місце в рейтингу

Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков потрапив у список найкращих футбольних тінейджерів світу за версією видання FourFourTwo. Про це повідомляється на сайті столичного клубу.

Український вінгер посів 58 місце в рейтингу. У поточному сезоні Циганков взяв участь в 16 матчах "Динамо", в яких забив 5 м'ячів віддав 2 результативні передачі.

Футболіст "Динамо" потрапив у топ-100 найкращих молодих гравців світуФото: Циганков потрапив у список найкращих молодих гравців світу

Видання відзначає, що тренер збірної України Андрій Шевченко був вражений гравцем в 2016-му році, тому ще тоді викликав його в національну команду. Також FourFourTwo пише, що у футболіста - великий досвід як для свого віку, і згадує його зоряний час, коли Віктор вийшов на заміну в матчі проти "Бешикташу" і першим же дотиком приніс "Динамо" очко.

Поки що відомі тільки гравці, які займають місця з 21 по 100 перше в рейтингу, решта будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, півзахисник київського "Динамо" Віталій Буяльський, який забив переможний гол у ворота швейцарського "Янг Бойз" у матчі 4 туру групового етапу Ліги Європи, був номінований на звання гравця тижня.