ua en ru

ФМС Росії посилила контроль на кордоні з Україною у зв'язку з можливим перевезенням зброї

Федеральна митна служба (ФМС) РФ посилила контроль на російсько-українському кордоні у зв'язку з інформацією про можливе переміщення заборонених товарів, у тому числі зброї.

Федеральна митна служба (ФМС) РФ посилила контроль на російсько-українському кордоні у зв'язку з інформацією про можливе переміщення заборонених товарів, у тому числі зброї, при цьому служба не припиняла пропуск товарів. Про це РБК повідомили в прес-службі ФМС.

"Деяке посилення контролю має місце в зв'язку з інформацією про можливе переміщення заборонених товарів, у тому числі зброї", - заявив РБК начальник управління по зв'язках з громадськістю ФМС Олександр Смеляков.

Як заявила сьогодні Асоціація міжнародних автоперевізників України, митні органи РФ, "за попередньою інформацією, з 00:00 20 березня 2014 р. припинили пропуск товарів з України (українського походження) в пунктах пропуску українсько-російського кордону". Цю інформацію спростували в ФМС РФ. "Інформація про повну заборону імпорту товарів не відповідає дійсності. Ні про яку зупинку переміщення мови не йде", - підкреслив Смеляков.

Раніше ФСБ повідомила про те, що перекрила канал контрабандного переміщення зброї з Європи в республіки Північного Кавказу через територію України.