ua en ru

Фракція БЮТБ має намір активно брати участь у розгляді проекту бюджету на 2012 р

На пленарному тижні депутати фракції БЮТБ планують брати активну участь в обговоренні проекту бюджету на 2012 рік та інших питань порядку денного, хоча і не в повному складі. Про це в ході сьогоднішнього засідання погоджувальної ради заявив лідер фракції БЮТБ Іван Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Законопроекти, які виносяться на цей тиждень, фракція буде приймати, нехай у обмеженому вигляді, але буде брати участь в обговоренні. Ми не будемо заважати роботі більшості, але ми дуже активно братимемо участь в обговоренні бюджету. Там не все так райдужно як пишеться, особливо з точки зору соціальних питань", - сказав Кириленко
Особливу стурбованість опозиції, за словами Кириленка, викликає підготовка до розгляду у другому читанні закону № 9127 "Що б він міг бути внесений до сесійної зали цього тижня і (щоб) ліквідувати завоювання для 10 млн громадян, для 16 категорій пільговиків"
Кириленко також зазначив, що проекти бюджетів, які розглядала Верховна Рада, часто мали гірший вигляд ніж цей, але при цьому соціальні виплати для з16 пільговиків не скасовувалися.
"Виходячи з цього, ми будемо не просто брати участь, а будемо приймати дуже активну і публічну участь в обговоренні саме таких питань", - сказав Кириленко