ua en ru

Фракції "Батьківщина" та "Удар" у Київраді подали заяви на обнулення списків своїх депутатів

Фракції "Батьківщина" та "Удар" у Київраді подали заяви на обнулення виборчих списків своїх депутатів у міськраді. Про це "Комерсант-Україна" повідомили депутати від зазначених фракцій.

"Ми подали дані в територіальну виборчу комісію і чекаємо рішення, і, якщо воно буде негативним, оскаржимо в Центрвиборчкомі", - зазначила глава фракції "Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова.

Аналогічне рішення наприкінці травня ухвалила фракція "Удар" у Київраді. "Ми подали точно таке ж звернення до тервиборчкому, його прийняла фракція "Удар" у Київраді, а потім воно було затверджене політрадою партії. Ми чекаємо відповіді, а тим часом не працюватимемо в Київраді, хоча будемо відвідувати сесії для контролю над прийняттям рішень" , - сказав виданню депутат Київради від фракції "Удар" Олексій Давиденко.

Нагадаємо, 2 червня 2013 р. закінчився п'ятирічний термін повноважень Київради. Опозиція заявила, що з цього моменту міськрада є нелегітимною. Пізніше з'явилася інформація, що опозиційні депутати в Київраді мають намір обнулити свої партійні списки.

Читайте також: Депутати Київради ще не склали свої мандати, - "Батьківщина"