ua en ru

Форекс - ціни на нафту Brent на сьогодні

Форекс - ціни на нафту еталонних основних сортів до 16:00, залишаються під тиском, через слабку макроекономічної статистики з Китаю, що призведе до покращення попиту.

Форекс - ціни на нафту еталонних основних сортів на понеділок до 16:00 ( GMT), залишаються під тиском, завдяки слабкій макроекономічній статистиці з Китаю 30.01.13, що може свідчити про потенційний скороченні споживчого попиту з боку Піднебесної.

Котирування європейської нафти марки Brent з травневим строком експірації, за ф'ючерсними контрактами знаходяться біля мінімальної двотижневої позначки 105,60, після подолання підтримки 106,60.

Тим часом, американський еталон марки WTI так само продовжив падати вниз з минулого тижня на Форекс, відразу після спроби опору 98,50. Різниця вартостей контрактів підійшла до $8,6.

Форекс - ціни на нафту Brent на сьогодні Форекс - ціни на нафту Brent на сьогодні

Понеділок і четвер в Китаї оголошено вихідними днями, але це не заважало вийшли в суботу даними щодо індексу PMI в секторі промисловості , викликати впевненість, що уряд своєю боротьбою із зайвою кредитуванням загальмує зростання економіки.

У позначки 50,5 % був зафіксований основний індекс, а його компоненти (нові замовлення і обсяг виробництва) сповільнилися.

До 17:00 ( GMT), будуть опубліковані дані по індексу ділової активності (PMI) у промисловому секторі. Макроекономічна статистика другої економіки в світі мала позитивні тенденції на ринку Форекс, тому медіана прогнозів може перебільшити негативні відхилення.

Видобуток в Китаї зараз знаходиться на пікових позиціях за останні тридцять років, а контракти в березні можуть не враховувати несприятливі погодні умови, тому, не варто передчасно радіти, так як котируванням буде досить складно просуватися вгору.

Технічний аналіз передбачає, що нафта Brent інтенсивно покотилася вниз, після того, як не вдалося зміцнитися вище 200 - денної середньої ковзної. Також, є припущення, що в разі, якщо новини не вплинуть на підтримку котирувань на ринку Форекс, вони можуть отримати підтримку в межах 103,25.

LibertEx - інвестиційний продукт компанії FOREX CLUB!

WTI