ua en ru

Фонд гарантування вкладів почав процедуру ліквідації банку "Форум"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав процедуру ліквідації ПАТ "Банк "Форум".

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав процедуру ліквідації ПАТ "Банк "Форум". Про це повідомляє прес-служба фонду.

Рішення про ліквідацію з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку було прийняте виконавчою дирекцією ФГВФО 16 червня 2014 р.

Уповноваженою особою фонду на ліквідацію ПАТ "Банк "Форум" призначена начальник відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків фонду Наталія Соловйова строком на 1 рік - з 16 червня 2014 р. по 16 червня 2015 р. включно.

Зазначимо, 13 червня 2014 р. Національний банк України прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Банк "Форум".

Нагадаємо, 14 березня 2014 р. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в банк "Форум" строком на три місяці - до 13 червня 2014 р.

ПАТ "Банк "Форум" у 2012 р. був придбаний у німецької групи Commerzbank підприємцем, нині народним депутатом, членом фракції Партії регіонів Вадимом Новинським.