ua en ru

Fitch знизило рейтинги Києва, Одеси і Харкова, прогноз "Негативний".

Рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгострокові рейтинги в іноземній і національній валюті українських міст Києва, Одеси і Харкова. Прогноз по довгострокових рейтингах міст в іноземній і національній валюті - "Негативний", повідомляє прес-служба агентства. Дані рейтингові дії слідують за пониженням сьогодні довгострокових рейтингів дефолту емітента України в іноземній і національній валюті з рівня "B" до "B-". Прогноз по суверенних рейтингах - "Негативний".

Довгострокові рейтинги в іноземній і національній валюті м. Києва знижені з рівня "B" до "B-", прогноз "Негативний". Короткостроковий рейтинг в іноземній валюті підтверджений на рівні "B". Національний довгостроковий рейтинг знижений з рівня "AA(ukr)" до "AA-(ukr)", прогноз "Стабільний". Пониження рейтингів також розповсюджується на три існуючі емісії єврооблігацій міста на загальну суму 700 млн дол.

Довгострокові рейтинги м. Одеса в іноземній і національній валюті знижені з рівня "B" до "B-", прогноз "Негативний". Короткостроковий рейтинг в іноземній валюті підтверджений на рівні "B". Національний довгостроковий рейтинг підтверджений на рівні "AA-(ukr)", прогноз "Стабільний".

Довгострокові рейтинги м. Харків в іноземній і національній валюті знижені з рівня "B" до "B-", прогноз "Негативний". Короткостроковий рейтинг в іноземній валюті підтверджений на рівні "B". Національний довгостроковий рейтинг підтверджений на рівні "AA-(ukr)", прогноз "Стабільний".